Dekkskift

Vårt høykvalifiserte team vil gi deg et raskt og kvalitetsrikt hjulskift. Ikke glem å ta med en spesial skiftenøkkel (i tilfelle det trengs) for dine dekk. Har du mistet spesial nøkkelen, går det greit. Vi vil skru av mutrene ved bruk av våre egne verktøy, men dette vil innebære ekstra kostnader.

Våre drop-in dekkskiftsenter er plassert på parkeringsplassen ved Stopp Tune og Liertoppen kjøpesenter og Krokstad Buskerud kjøpesenter. Vi tilbyr raske, billige og profesjonelle tjenester som sparer mye tid for våre kunder. På alle våre verksted arbeider det kvalifiserte og faglærte arbeidere som jobber raskt og effektiv. Dette fører til rasktgående køer ved våre lokaler. En bil får full service i løpet av 5 til 15 minutter avhengig av hva slags tjeneste kunden har behov for. Vi har god erfaring i og fra Stockholm.

Fra nå av kan du slippe å bekymre deg over hvor du skal lagre dine hjul. Du kan lagre dem hos oss. Og når tiden for hjulskift er inne igjen, minner vi deg om dette via SMS eller e-mail. Før vi tar inn hjul, vurderer vi hjulenes tilstand og gir deg råd angående eventuelt dekkskift

FRA 250 KR

NÅR BØR DU BYTTE DEKK

hvis du punkterer
når dekkene er slitt ned til den lovlige slitasjegrensen
hvis dekkene viser tegn på aldringv
hvis dekket er skadet
hvis du finner unormal slitasje evt. Hvis du har lyst på nye dekk
Vi skaffer alt.

 

KONTAKT OSS